DRILLED.

UNLEASH THE ATHLETE WITHIN.

Heb jij het in je om je grenzen te verleggen?

Naast het succes van onze indoor gym, bieden we nu voor iedereen die nog geen plekje heeft kunnen bemachtigen, of extra wil trainen, de kans om kennis te maken met Younique Lifestyle! Dankzij onze buitenfaciliteit kunnen we een extra zomervullend programma aanbieden.

YOUNIQUE DRILLED

Voor dit nieuwe programma van Younique Lifestyle zijn we op zoek naar deelnemers die er klaar voor zijn om zowel fysiek als mentaal ijzersterk te worden. Dit is de zomer waarin uit je comfortzone gaat en jezelf gaat verbazen.

  • Outdoor bootcamp programma waarbij we zorgen dat jouw organisatie en personeel beter presteren.

  • Wordt fysiek sterker en verleg mentale grenzen.

  • Vergroot discipline, productiviteit, energie en focus.

HAAL HET MAXIMALE UIT JOUW TEAM.

Join DRILLED

YOUNIQUE DRILLED – Een krachtig concept wat jou dwingt om je grenzen te verleggen en jouw energielevel te verhogen. Buiten sporten: het onvoorspelbare Nederlandse weer en de frisse buitenlucht geeft jou een boost!

De kern van het DRILLED programma bestaat uit een wekelijkse outdoor groepsles aangevuld met elementen uit onze 5 pijlers, waarin de deelnemers intensief worden begeleid. Deze lessen vinden plaats in onze bootcamp buitengym. De dag en het tijdstip worden afgestemd met de organisatie en het team dat deelneemt. Binnen de lessen wordt ook aandacht besteed aan het stimuleren van zelfstandig sporten gedurende de week.

De investering voor deelname aan DRILLED is per groep van max. 8 personen €1920,- excl. btw.

  • Kick-off, intakesessie

  • 3 kennissessies, inhoud afgestemd op de groep

  • Gebruik van Younique Lifestyle app

  • Younique Lifestyle Handdoek & shakebeker

  • Lekker warme douche na afloop en een heerlijk bakje koffie of thee.

START PROGRAMMA

We trappen het programma van 24 weken af met een kick-off sessie. Tijdens deze sessie wordt het programma gedetailleerd toegelicht, wordt de eerste bodyscan uitgevoerd en vullen de deelnemers een intakeformulier in.

METING

Iedere 6 weken wordt er een uitgebreide bodyanalyse uitgevoerd met behulp van onze Inbody bodyscan. Dit apparaat brengt snel en nauwkeurig alle benodigde gegevens in kaart om de voortgang van de deelnemers te evalueren. De trainingen worden afgestemd op de resultaten van deze metingen.

DEELNEMERS

Dankzij deskundige begeleiding is iedereen welkom; onze trainers stemmen het programma af op de individuele behoeften en mogelijkheden van de deelnemers.

Werkgevers, werknemers en ondernemers kunnen profiteren van deelname aan DRILLED door hun werknemers de mogelijkheid te bieden om hun gezondheid en welzijn te verbeteren, wat leidt tot hogere productiviteit, meer discipline, meer energie, focus en betere teamprestaties.

Naast een financiële investering vragen wij ook een mentale investering:

NO EXCUSES. JOUW COMMITMENT OM SAMEN 24 WEKEN TE GAAN KNALLEN.

Join now!

Het programma

Younique DRILLED is opgedeeld in vier fasen van elk zes weken, ontworpen om je te transformeren en het onmogelijke mogelijk te maken.

Younique_DRILLED-program
Training fase 1
Bodyweight

Na de kick-off en meting gaan we in de eerste 6 weken week starten met het onderdeel Bodyweight.

We gaan jouw lichamelijke belastbaarheid opbouwen d.m.v. lichaamseigen training.

Training fase 2
Strong(wo)man

Vervolgens duiken we in training fase Strong (wo)man. Jouw pure kracht en uithouding verbeteren door strong (wo)man training. Het is tijd voor de heavy duty training met focus op gewicht: Het flippen van traktor banden of sledgehammer training.

Training fase 3
Beasting & Endurance

Het derde deel van dit programma bestaat uit: Beasting & endurance.

Dit is het echte werk. Nu gaan we grenzen verleggen, zowel fysiek als mentaal.

Training fase 4
Missie

We sluiten af met de Missie fase. Het onderdeel waarin tactiek, strategie, samenwerking en competitie samenkomen om je doelen te verpletteren.

Join now!

DE 5 PIJLERS VAN YOUNIQUE

De pijlers van Younique ondersteunen DRILLED. Naast train wordt de aanpak bij de pijlers eat, relax, work en live, volledig afgestemd op de behoeften van elke individuele deelnemer.

EAT

We ondersteunen de deelnemers bij het bijhouden van hun voeding in onze app, zodat ze bewust kunnen kiezen voor gezonde voeding die past bij hun doelen.

RELAX

We bespreken ontspanningsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat de deelnemers voldoende kunnen ontspannen en herstellen, wat essentieel is voor hun welzijn.

WORK

We onderzoeken kleine aanpassingen die mogelijk zijn op het werkgebied, zodat de deelnemers meer voldoening kunnen halen uit hun werk en een betere balans kunnen vinden tussen werk en privéleven.

LIVE

We onderzoeken kleine aanpassingen die mogelijk zijn op het werkgebied, zodat de deelnemers meer voldoening kunnen halen uit hun werk en een betere balans kunnen vinden tussen werk en privéleven.

YOU’VE GOT THE FULL PACKAGE

Join now!

JOIN DRILLED 
Ben jij ready?

Neem vandaag nog contact op!

Voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden:
neem contact op met Mark de Mol via mark@youniquelifestyle.nl.

Schrijf je in